Kesobröd med frön

Kesobröd med frön 
 
 
                                                                          
                  Ingredienser 
      500 g keso
      4 st ägg
      2 tsk bakpulver
      1 msk fiberhusk
      0.75 tsk salt
      1 dl linfrön
      1 dl sesamfrön
      1 dl solrosfrön
      1 dl pumpafrön

Tillagning

  • Sätt ugnen på 225 grader.
  • Knäck äggen i en bunke, rör ner keso och vispa samman till en fluffig smet.
  • Blanda alla torra ingredienser och tillsätt dem i äggsmeten och rör samman.
  • Häll smeten på en bakplåtsklädd ugnsplåt och bred ut smeten till en rektangel.
  • Grädda i mitten av ugnen i 20 min.
  • Låt svalna och skär brödet till rutor.
  • Brödet går bra att frysa in.

149 kcal 

Fett: 11g

 Protein: 10g