Bananpannkaka i långpanna

Bananpannkaka i långpanna
 
 
   
Ingredienser
3 mogna bananer
6 ägg
2 tsk bakpulver
2 tsk valfri smaksättning tex kardemumma, kanel, vaniljpulver
Instruktioner
Sätt ugnen på 175 grader över och undervärme
Klä en ugnsform ca 17x28 cm (behöver inte vara exakt det måttet, använd det som du har tänk bara på att gräddningstiden behöver ändras, om du tar en mindre eller större form)
1. Dela bananerna, lägg dem i en mixer
2. Tillsätt äggen och bakpulvret, samt smaksättning
3. Mixa allt till en jämn smet
4. Häll smeten i den klädda formen
5. Grädda mitt i ugnen 28-30 minuter. 
6. Låt svalna/kallna innan du skär upp den i lagom bitar
7. Förvaras i kylskåp i lufttät burk
8. Serveras med bär eller osockrad sylt.