Dumlekakor

Dumlekakor
 
Ingredienser till 24 st
200 gr smör rumsvarmt
3 dl vetemjöl ( 180 gr)
1 dl strösocker ( 90 gr)
1 tsk bakpulver
24 st dumlekolor
1 ask noblesse
Instruktioner
 
Placera ut 24 st folieformar på en plåt
Sätt ugnen på 200 grader
 
1. Blanda alla ingredienser utom kolor och
noblesse till en smidig deg.
2. Plasta in degen och låt den vila i kylskåpet ca 30 minuter
3. Ta ut degen och fördela den i 24 delar
4. Rulla varje del till en boll, och lägg en boll i varje form
5. Tryck ner en dumlekola i varje degboll
6. Du behöver inte trycka ner kolan helt
7. Det gör inget om kakan går sönder
den går i hop vid gräddningen.
 
Grädda kakorna i mitten av ugnen ca 10-12 minuter 
Direkt efter att kakorna tagits ut, läggs en noblesse på varje kaka
så att den smälter.
Låt kakorna svalna innan du äter dem.
Det är 28 dumlekolor i en påse.
Det är 28 bitar noblesse i en förpackning
 Kostnad för 24 st ca 123 kr