Fröknäcke #pumpafrön#solroskärnor#sesamfrön#, psylliumfröskal#majsmjöl#olivolja#rapsolja

Fröknäcke

 Ingredienser
1 dl pumpakärnor
1 dl solroskärnor
1 dl sesamfrön
0.5 dl linfrön
1 tsk salt
2 msk psylliumfröskal
1 dl majsmjöl
0.5 dl olivolja alt rapsolja
2.5 dl kokhett vatten
lite flingsalt
Instruktioner:
Sätt ugnen på 150 grader
1. Blanda alla torra ingredienser i en bunke.
2. Tillsätt olja och det kokhetta vattnet, rör om allt.
3. Lägg ett bakplåtspapper på en plåt.
4. Bred ut degen.
5. Lägg ett bakplåtspapper över degen,
kavla ut degen så den blir tunn och täcker hela plåten.
6. Strö över lite flingsalt, skär degen i rutor. 
7. Grädda i ugnen 1 timme.
8. Stäng av ugnen och låt stå på eftervärmen i 30 minuter.