Kladdkaka med vit choklad

Färdig att äta, gärna med lättvispad grädde och färska bär
Ingredienser för ca 10 bitar.
200 gr vit choklad
150 gr smör
165 gr ägg rumsvarma ( 3 st)
170 gr strösocker ( 2 dl)
3 gr salt (1/2 tsk)
120 gr vetemjöl ( 2 dl)
6 gr vaniljsocker (2 tsk)
1 citron, rivet skal.
riven kokos till formen
Till serveringen
florsocker
250 gr färska bär
vispgrädde, mjukvispad
Instruktioner:
Sätt ugnen på 170 grader varmluft.
Smörj och bröa med kokos en rund form med löstagbar kant ca 22 cm i diameter.
1. Hacka chokladen och lägg den i en skål
2. Smält smöret i en kastrull och häll ner det i chokladen. Rör runt tills chokladen har smält och ställ skålen åt sidan.
3. Vispa ihop ägg, strösocker och salt lite lätt i en bunke. Rör ner chokladblandningen.
4. Rör i hopp vetemjöloch vaniljsocker i en skål och blanda ner det i bunken,
5. Tillsätt citronskalet. Vänd försiktigt ihop det till en smet med en slickepott.
6. Häll smeten i formen, jämna till den och grädda kakan mitt i ugnen 20-25 minuter eller tills den har fått en ljusbrun färg.
7. Låt kakan svalna helt.
8. Servering: Pudra kakan med florsocker och servera med bär och lättvispad grädde, alt glass.