Polkabräck

 
 
Du behöver en bakplåtsklädd form ca 15x20 cm
Ingredienser
200 gr Mörk Mjölkchoklad
200 gr Ljus Mjölkchoklad 
1/2 påse polkagrisar.
Instruktioner:
1. Smält den mörka chokladen över ett vattenbad eller i micron
2. Bred ut chokladen i formen. Ställ svalt.
3. Med en hammare eller en mortel,
slå sönder polkagrisarna i mindre bitar.
(fördel om polkagrisarna ligger kvar i påsen,
så att det inte blir polkaströssel över hela köket)
4. Smält den ljusa chokladen över ett vattenbad eller i micron.
5. Bred ut chokladen över den mörka chokladen.
6. Strö över de krossade polkagrisarna/polkaströssel
7. Platta till lite försiktigt så att polkaströsslet fastnar i chokladen.
8. Ställt svalt att stelna.
9. Skär upp i fyrkanter, eller bryt bitar i lagom storlek.
10. Ställ fram dem i rumstemperatur en stund innan servering.
 
Ett tips: värm kniven under varmt vatten,
torka av och skär sedan bitar.
Upprepa tills att är uppskuret. 
 
 
1 Jag är inte dum i huvudet! Jag har Aspergers syndrom! skriven

så gott

Kommentera inlägget här:
Namn:   Kommentar:
Kom ihåg mig?
Mailadress:
URL/bloggadress: